Pagrindinė naujojo trenerio savybė priimant sprendimus ir santykiuose su žaidėjais turėtų būti griežtumas. Kaip informuoja „The Times“, dėl šios priežasties iš galimų kandidatų sąrašo buvo išbraukti Roberto Mancini, Frankas Rijkaardas ir Svenas-Goranas Erikssonas.

Kaip praneša leidinys, pagrindiniai kandidatai į atsilaisvinusią trenerio vietą yra Gusas Hiddinkas, Luizas Felipe Scolaris ir Marcello Lippi. Dviejų pirmųjų kandidatų sutartiniai įsipareigojimai baigsis jau pasibaigus 2008-ųjų Europos čempionatui, o italas M. Lippi pastaruosius dvejus metus treneriu nedirbo.

„The Times“ teigimu, idealiausias kandidatas į „Chelsea“ trenerius yra G. Hiddinkas, juolab kad Olandijos specialistas ne kartą pareiškė apie savo ketinimą vadovauti Rusijos rinktinei iki 2010-ųjų, tačiau naujoji sutartis tarp Rusijos futbolo sąjungos ir G. Hiddinko vis dar nėra pasirašyta.

Tačiau pirmadienį G. Hiddinko agentas Ceesas van Nieuwenhuizenas dienraščiui paneigė galimybę, kad olandas taps Londono ekipos treneriu. „Guusas nesvarsto galimybės treniruoti „Chelsea“. Jis liks Rusijos rinktinės treneriu iki 2010-ųjų pasaulio čempionato“, - „The Times“ sakė agentas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją