Italija, „Serie B“ 41 turas

„Grosseto“ 1 – 1 Veronos „Chievo“

Tomas Danilevičius padėjo savo komandai iškovoti tašką rungtynėse namuose, kai 55-ąją min. realizavo 11 metrų baudinį ir išlygino rezultatą. 70-ąją min. Lietuvos rinktinės puolėjas buvo pakeistas.

Lygiosios leido Groseto komandai oficialiai užsitikrinti išlikimą B lygoje. Iš viso „Grosseto“ komandoje nuo sausio mėnesio žaidžiantis T. Danilevičius jau įmušė 9 įvarčius.

„Brescia“ 2 – 2 „Frosinone“

Dėl kelialapio į „Serie A“ kovojanti Mariaus Stankevičiaus ekipa namuose sužaidė lygiosiomis su turnyro vidutinioke, nors du kartus atsiliko. Su Lietuvos rinktine draugiškoms varžyboms besiruošiantis M. Stankevičius nežaidė.

Likus vienam turui iki pirmenybių pabaigos „Brescia“ (71 tšk.) užima 6-ą, „Grosseto“ (48) – 14-ąją vietą.

Norvegija, „Tippeligaen“ 8 turas

Stavangerio „Viking“ 1 – 2 Bergeno „Brann“

Andriaus Veličkos klubas nesėkmingai pradėjo rungtynes ir 23-ą min. atsiliko 0-2. Po kelių minučių Alexanderis Odegaardas sušvelnino skirtumą, tačiau šeimininkai išlyginti neįstengė. Puolėjas iš Lietuvos žaidė visas rungtynes.

Po 8 turų su 12 taškų liekantis „Viking“ Norvegijos čempionate užima 7-ąją vietą tarp 14 komandų.

Danija, „Viasat Sport Divizionen“ 27 turas

Kopenhagos „Frem“ 3 – 4 „Herfolge“

Aurelijaus Skarbaliaus auklėtiniai Danijos antrojoje lygoje iškovojo įspūdingą pergalę. Lemiamą įvartį 92-ą min. pelnė Henrikas Toftas, šiose rungtynėse pasižymėjęs tris sykius. „Herfolge“ saugas Rytis Leliūga aikštėje nepasirodė.

Likus 3 turams iki pirmenybių pabaigos, „Herfolge“ kartu su „Silkeborg“ surinko po 48 taškus ir dalinasi 3-4 vietomis.

Rusija, I divizionas 13 turas

Novotroicko „NoSta“ 1 – 3 Machačkalos „Anži“

Manto Savėno ekipa neprilygo vienai iš turnyro lyderių „Anži“ komandai žaisdama namuose ir garbės įvartį pelnė tik baigiantis rungtynėms. Lietuvis saugas žaidė visas rungtynes ir 61-ą min. buvo įspėtas.

Po šių rungtynių „NoSta“ su 22 tšk. Rusijos I lygoje užima 5-ąją vietą.

Latvija, „Virsliga“ 8 turas

„Jūrmala“ 1 – 1 Liepojos „Metalurgs“

Iš „Metalurgs“ lietuvių aikštėje pasirodė tik Tomas Tamošauskas ir Artūras Rimkevičius. Abu žaidė visas 90 minučių.

Ventspilio „Vindava“ 1 – 2 „Riga“

Šeimininkų puolėjas Valerijus Mižigurskis žaidė nuo rungtynių pradžios ir 78-ąją min. buvo pakeistas. Svečiams saugas Mindaugas Kalonas padėti negalėjo kadangi šiuo metu su Lietuvos rinktine yra išvykęs į Čekiją.

Rezeknės „Blazma“ 0 – 3 „Ventspils“

„Blazma“ saugas Marius Bezykornovas žaidė visas rungtynes. Tuo tarpu „Ventspils“ gynėjai Darius Žutautas ir Marijanas Choružis liko ant atsarginių suolo.

Po 8 turų Latvijoje ir toliau pirmauja „Ventspils“ – 23 tšk. „Riga“ sąskaitoje – 19 tšk. Šios abi komandos žaidė jau po 10 rungtynių. „Metalurgs“ (10 tšk.) užima 6-ąją, „Jūrmala“ (9) 7-ąją, „Vindava“ (7) 8-ąją, „Blazma“ (6) – 9-ąją vietą.