"Jau žinome, kad į stovyklą iš Rusijos vėluos atvykti Mantas Savėnas, iš Latvijos – Ričardas Beniušis, o Tomas Danilevičius prisijungs tik Čekijoje“, - sakė treneris.

„Kvietėme ir Andrių Veličką, tačiau jo neišleido „Viking“ klubas, nes Norvegijos čempionate pertraukos nebus“,- pridūrė treneris A. Liubinskas.

Šioms draugiškoms rungtynėms į Lietuvos nacionalinę komandą buvo pakviesti tik du "A lygos" žaidėjai – Marius Rapalis bei Linas Pilibaitis. Paklaustas, ar nevertėjo išbandyti daugiau Lietuvos čempionate žaidžiančių žaidėjų, A. Liubinskas liko ištikimas sau: „O ką kviesti? Aš nematau ką. Visų galimybės žinomos. Kai pakviesti žaidėjai blogai sužais, kas tada bus? Vėl kaltas liksiu aš, treneris?“

„Visose draugiškose rungtynėse rinktinei keliame aukščiausius tikslus, taip pat sieksime laimėti Baltijos taurės turnyrą“,- tvirtino A. Liubinskas.

„Po šių ketverių rungtynių vyksiu į Europos čempionatą stebėti būsimų varžovų žaidimo. Vėliau, rugpjūtį Kaune laukia draugiškos rungtynės su Moldovos rinktine“,- pasirengimo planus pasaulio čempionato atrankos varžyboms vardino rinktinės treneris.

Lietuvos rinktinė į treniruočių stovyklą Vilniuje renkasi gegužės 21 d., o pirmosios draugiškos rungtynės su čekais - gegužės 27 dieną bus žaidžiamos Prahoje.