Rusijos čempionatas, 10 turas

Ramenskojės "Saturn" 2 – 0 Maskvos "Dinamo"

Šeimininkų gretose saugas Edgaras Česnauskis rungtynėms registruotas nebuvo. Tuo tarpu ne taip dažnai aikštėje pasirodantis "Dinamo" vartininkas Žydrūnas Karčemarskas šį kartą žaidė visas rungtynes, o gynėjas Arūnas Klimavičius rungtyniavo iki 53 min. Abu įvarčius "Dinamo" praleido iki pertraukos.

Samaros "Krylja Sovietov" 1 – 1 Maskvos "Spartak"

Maskvos ekipoje Ignas Dedura vėl nežaidė.

Maskvos CSKA 4 – 3 Maskvos sr. "Chimki"

CSKA gretose Deividas Šemberas žaidė visas rungtynes, o "Chimki" ekipoje Mantas Samusiovas liko ant atsarginių suolo. Pergalingą įvartį CSKA pelnė jau per pridėtą rungtynių laiką.

Po 10 varžybų 17 taškų surinkęs "Spartak" klubas, Rusijoje užima 4 vietą, maču mažiau žaidę ir 15 taškų turintys CSKA yra laipteliu žemiau, "Saturn" ekipa (12 tšk.) yra dešimta, o "Chimki" (6) užima paskutinę, 16 vietą.

Ukrainos čempionatas, 29 turas

Ochtyrkos "Naftovyk–Ukrnafta" 3 – 2 Užgorodo "Zakarpatja"

Dėl išlikimo aukščiausioje lygoje kovojanti Ochtyrkos ekipa iškovojo svarbią pergalę prieš absoliučią turnyro autsaiderę. "Naftovyk" gretose Aurimas Kučys nežaidė.

Lugansko "Zaria" 2 – 3 Simferopolio "Tavrija"

Praleidusi įvartį mačo pradžioje, "Tavrija" į tai atsakė trimis tiksliais smūgiais. Svečių gynėjas Andrius Jokšas žaidė visą susitikimą.

Iki Ukrainos pirmenybių pabaigos likus 1 turui, "Tavrija" (46 tšk.) užima 5 vietą, "Naftovyk–Ukrnafta" klubas (25) kol kas yra priešpaskutinis, 15-as, ir nuo išlikimo zonoje esančio "Charkov" atsilieka tik 1 tašku.

Latvijos čempionatas, 6 turas

Daugpilio "Dinaburg" 0 – 1 "Ventspils"

Latvijos čempionų "Ventspils" komandoje Darius Žutautas buvo registruotas mačui, bet liko ant atsarginių suolo.

"Riga" 1 – 0 Daugpilio "Daugava"

Nugalėtojų komandoje Mindaugas Kalonas sužaidė visas 90 minučių.

Rygos "Olimps" 1 – 1 Rezeknės "Blazma"

"Blazma" gretose Darius Regelskis ir Marius Bezykornovas žaidė visas rungtynes.

Ventspilio "Vindava" 0 – 0 Liepojos "Metalurgs"

Ventspilio komandos legionierius Valerijus Mižigurskis aikštėje nepasirodė. Liepojos klube Ričardas Beniušis žaidė visas rungtynes ir buvo įspėtas, Tomas Tamošauskas rungtyniavo iki 83 min., o starto sudėtyje rungtynes pradėjusį Darių Miceiką, 59 min. pakeitė Artūras Rimkevičius.

Latvijos čempionate pirmauja "Ventspils" (16 tšk.), "Riga" (12) – antra, "Metalurgs" (8) žengia penktas, o "Vindavas" (6) ir "Blazma" (5) užima 8-9 vietas.