Susitarimo, kurį Majamyje pasiekti padėjo Floridos valstijos teisėjas, konkrečios detalės neskelbiamos, sakė B.Bekerio advokato Dono Heideno atstovė Dana Clay.

"Tai Vokietijos sutartis, ir ji grąžinama svarstyti į Vokietijos teismus", sakė D. Clay.

Sportininko žmonos Barbaros Becker (Barbaros Beker) advokatų komentarų gauti nepavyko.

Vokietijos spauda rašė, jog pagal susitarimą buvo numatyta, kad B. Beckeris sumokės žmonai 14,4 mln. dolerių vienkartinę išmoką ir nupirks namus arba Majamio Fišerio saloje, arba Vokietijos Miuncheno mieste. Sūnų globa jie rūpinsis abudu.

Beckeriai prieš septynerius metus susituokė Vokietijoje. Čia gimė jų sūnūs, kurių vienas yra septynerių metų, o kitas - 16-os mėnesių. Dėl sutarties jųdviejų advokatai derėjosi daugiau kaip savaitę.

33 metų B. Beckeris šį mėnesį buvo apklaustas Floridos teisėjo.

Gruodžio mėnesį 33 metų Barbara Becker (Barbara Beker) su vaikais persikėlė į šeimos vasarnamį Fišerio saloje, kurio vertė - 3 mln. dolerių. Majamio teisme ji padavė prašymą suteikti jai išlaikymą ir vaikų globos teisę. Moteris teigė, kad triskart Vimbldono čempionas B. Beckeris ją metė.

Tada B. Beckeris Vokietijoje padavė skyrybų prašymą. Dėl santuokos žlugimo jis kaltino savo turto ir šlovės sukeltus sunkumus.

B. Becker yra buvusi manekenė ir aktorė.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją