Pirmasis mačas Prancūzijoje baigėsi lygiosiomis 1:1, o Mančesterio vienuolikė rezultatą išlygino tik 89-ą minutę, pasižymėjus po keitimo aikštėje pasirodžiusiam puolėjui Carlosui Tevezui. P. Evra mano, kad šis argentiniečio tikslus smūgis - labai svarbus.

„Jei mums nepavyktų žengti į ketvirtfinalį, būtų katastrofa“,- teigė futbolininkas.- „Lyon“ yra labai pajėgi ekipa, žinau tai, nes esu prancūzas ir pažįstu savo šalies futbolą. Jie puikiai rungtyniavo pirmajame mače, tačiau mes sugebėjome išplėšti svarbias lygiąsias“.

P. Evra pabrėžė, kad gimtajame "Old Trafford" stadione „Man Utd“ yra sunkiai nugalima, nes ją palaiko daugybė sirgalių.

„Mes žinome, kad namie galime įveikti bet ką. Tai yra specifinis stadionas, kur aistruoliai – tiesiog nuostabūs. Mūsų sudėtis dabar yra kaip niekada galinga, nes po traumų sugrįžo keletas žaidėjų. Žaisime stipriausios sudėties, todėl laimėti – būtina“, - užbaigė P. Evra.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją