Lietuvos komandai pirmojo kėlinio pradžioje įvartį pelnė Artūras Rimkevičius, o antrojo viduryje pasižymėjo legionierius iš Makedonijos Muharemas Bajramy. Austrų gretose rezultatą lygino Paulas Bichelhuberis, o po kartą persvėrė Phillippas Netzeris ir Thomasas Salamonas.

Kauniečių nesėkmę apkartino gynėjo Manto Fridriko trauma. Antrajame kėlinyje aikštėje pasirodžiusiam devyniolikmečiui lūžo raktikaulis.

Po susitikimo „Kauno“ vyriausiojo trenerio asistentas Darius Gvildys pažymėjo, kad komanda nenusiteikė kovai.

„Rungtynės su „Austria“ komanda vyko labai prastoje aikštėje, pučiant nepaprastai stipriam vėjui. Dėl šių veiksnių buvo neįmanoma pademonstruoti gražaus futbolo. Kita vertus, mūsų futbolininkai nebuvo reikiamai nusiteikę kovai, nesimatė tokio susikaupimo kaip per ankstesnes rungtynes. Vyrai jau gyvena grįžimo į namus nuotaikomis“, - trenerio žodžius cituoja „Kauno“ svetainė internete.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją