"Iki pertraukos vyko lygi kova. Gal truputį daugiau momentų turėjo mūsų futbolininkai. Artūras Rimkevičius ir Aivaras Laurišas buvo išsiveržę prieš vieną minskiečių gynėją, bet momentas liko neišnaudotas.

Per šį mačą "Kaunas" dar turėjo keletą progų. Po Ilgizo Fatachovo smūgio kamuolys pataikė į virpstą, galėjo pasižymėti ir N. Valskis. Pastarasis vieną įvartį vis dėlto pelnė. Jam pavyko tolimas smūgis - maždaug iš 23 metrų spirtas kamuolys įskriejo į viršutinį vartų kampą. Antrąjį įvartį iš 11 metrų baudinio mačo pabaigoje pelnė Nukri Mančchava. Jis buvo pargriautas baudos aikštelėje, pats ir realizavo baudinį.

Varžovai sukūrė keletą pusprogių ir vieną šimtaprocentę progą įvarčiui pasiekti“, - komandos svetainei apie rungtynes pasakojo "Kauno" vyriausiojo trenerio asistentas Darius Gvildys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją