Šiauliečiai namuose 2:3 nusileido A lygos debiutantams o išvykoje sužaidė lygiosiomis 1:1. Šiais metais A lygos čempionato viduryje „Sakalo“ komandą paliko vartininkas Modestas Stonys bei gynėjas Artūras Širka. Šiuos futbolininkus čempionato pradžioje Kauno „Kaunas“ paskolino Šiaulių komandai.

Į komandą atėjo vartininkai Nerijus Marcinkevičius ir Mindaugas Stankevičius, gynėjai Renatas Balvočius, Mindaugas Bagužis ir puolėjas Nerijus Astrauskas.

Tačiau komandos atnaujinimas čempionato viduryje, nepadėjo „Sakalo“ ekipai kovoti dėl aukštesnių vietų. Įpusėjus sezonui, „Sakalo“ klubą ėmė krėsti finansiniai sunkumai. Iš komandos rugsėjo mėnesį į Rygos „Auda“ klubą išvyko Rolandas Vaineikis. „Nepaisant finansinės krizės klube, komanda sugebėjo išlikti A lygoje“, - www.futbolas.lt teigė prezidentas.

Rengtis praėjusio čempionato kovoms Šiaulių „Sakalui“ retkarčiais padėdavo iš Švedijos atvykstantis futbolo specialistas Pele Andersonas. „Švedų treneris konsultuodavo ne tik mūsų komandą, bet ir Šiaulių sporto mokyklų futbolo komandas“, sakė J.Zolubas. Paklaustas, ar kitame A lygos sezone už „Sakalo“ komandos vairo gali stoti Pele Andersonas, Jonas Zolubas teigė dar nežinąs, kokios bus permainos prieš kitą A lygos čempionatą Šiaulių klube. Prezidentas nei patvirtino, nei atmetė galimybės savo komandoje matyti trenerį Pele Andersoną.