Kodėl stipriausi Lietuvos rankininkai, rungtyniaujantys užsienyje ir ne vienerius metus noriai gynę šalies garbę, šįkart tėvynėje taip ir nepasirodė?

„Kodėl atsisakė? Klauskite trenerio, kuris bendravo su vyrų rinktinės žaidėjais. Sprendžiant iš straipsnių spaudoje, jie jaučia senas nuoskaudas, galbūt ir dėl to atsisakė. Mums šiandien reikia dirbti, sportuoti, dalyvauti, mes einame į priekį. Stengsimės, kad tokios klaidos nepasikartotų“, – tiesaus atsakymo išvengė Lietuvos rankinio federacijos (LRF) generalinė sekretorė Jolanta Jankevičienė.

Vyriausiasis rinktinės treneris Miglius Astrauskas sako puikiai sutariantis su užsienyje rungtyniaujančiais lietuviais ir tiki, kad šiemet pasikeitus situacijai jie galbūt prisijungs prie nacionalinės komandos.

„Žaidėjai, rungtyniaujantys užsienyje, negavo tokių sąlygų, kokių tikėjosi ir prarado pasitikėjimą. Šis ciklas vyksta puikiai, geros sąlygos, viešbutis, maitinimas, žodžiu, viskas padaryta, kad siektume rezultatų. Aš manau jie apie tai greitai sužinos ir tikrai neatsisakys atvykti į rinktinę“, – teigė neseniai naują 4 metų sutartį su LRF pasirašęs ir šviesia rankinio ateitimi tikintis rinktinės treneris.

Apie keblią situaciją Lietuvos vyrų nacionalinėje komandoje vaizdo reportaže pasakoja LRF generalinė sekretorė J. Jankevičienė ir rinktinės vyr. treneris M. Astrauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją