Nugalėtojams du įvarčius pelnė Valtteris Filppula, po vieną - Nicklas Lidstromos, Jiri Hudleris ir Brianas Rafalskis. "Red Wings" vartininkas Chrisas Osgoodas atrėmė 20 varžovų smūgių ir išsaugojo savo vartus "sausus" 45-ąjį kartą per savo karjerą.

Vakarų konferencijoje ir absoliučioje įskaitoje pirmaujantis "Red Wings" klubas turi 57 taškus po 37 rungtynių. "Blues" komanda su 39 taškais po 34 mačų Vakarų konferencijoje yra dešimta.

Antrąją vietą absoliučioje įskaitoje užimanti "Ottawa Senators" komanda svečiuose 5:3 (0:0, 3:1, 2:2) nugalėjo "Buffalo Sabres" ledo ritulininkus ir nutraukė jų šešių pergalių seriją.

Nugalėtojų gretose pasižymėjo Antoine'as Vermette, Wade'as Reddenas, Mike'as Fisheris, Danielis Alfredssonoas ir Dany Heatley.

"Sabres" ekipai įvarčius pelnė Jochenas Hechtas, Brianas Campbellas ir Adamas Mairas.

Rytų konferencijos lyderė "Senators" komanda turi 52 taškus po 36 rungtynių. "Sabres" su 39 taškais po 35 mačų Rytų konferencijoje žengia septinta.

Trečiadienio rungtynių rezultatai:

"Buffalo Sabres" - "Ottawa Senators" 3:5

"New York Rangers" - "Carolina Hurricanes" 4:2

"Washington Capitals" - "Tampa Bay Lightning" 3:2

"Columbus Blue Jackets" - "Atlanta Thrashers" 2:0

"New York Islanders" - "Toronto Maple Leafs" 4:3, po pratęsimo

"Chicago Blackhawks" - "Nashville Predators" 5:2

"St. Louis Blues" - "Detroit Red Wings" 0:5

"Dallas Stars" - "Minnesota Wild" 8:3

"Los Angeles Kings" - "San Jose Sharks" 2:3.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją