Beveik neabejojama, jog po šio sezono "Bayern" vadovybė nuspręs išsiskirti su O. Hitzfeldu. Juo labiau, kad ir pats treneris pripažino, jog jį domintų galimybė perimti Šveicarijos nacionalinės rinktinės vairą.

Šio stratego santykiai su Bavarijos klubo vadovybe ypač pablogėjo po to, kai UEFA taurės turnyro mače su anglų "Bolton" ekipa jis, besibaigiant antrajam kėliniui, pakeitė kelis pagrindinius futbolininkus, o anglai prieš pat finalo švilpuką sugebėjo išlyginti rezultatą.

Netrukus sekė „Bayern“ ekipos valdybos pirmininko Karlo-Heinzo Rummenigges viešai išsakyta kritika treneriui spaudoje.

O. Hitzfeldas taip pat buvo sietas su Austrijos "Salzburg" klubu.

Tuo tarpu Bremeno "Werder" sporto direktorius Klausas Allofsas gali tapti naujuoju "Bayern" generaliniu vadybininku, pakeisiančiu 2009 metais iš šių pareigų pasitrauksiantį Ulį Hoenessą.

"Negaliu sakyti, kad tikrai liksiu Bremene,- kalbėjo K. Allofsas. - Jau kalbėjau su keliais kitais klubais ir "Werder" apie tai žino".

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją