Tašku nuo jo atsiliko Kazys Godlauskas, Vitalijus Novikovas ir Airidas Savickas, kurie tarp 78 dalyvių pagal papildomus rodiklius užėmė atitinkamai antrąją, trečiąją ir ketvirtąją vietas.

Tarp moterų geriausiai sekėsi Simonai Limontaitei, kuri surinkusi 7,5 taško tapo nugalėtoja. Deimantė Daulytė surinko pustaškiu mažiau ir užėmė antrąją vietą. Trečioje vietoje liko Gintarė Paulauskaitė (6,5 taško iš 9 galimų). Lietuvos moterų greitųjų šachmatų čempionate dalyvavo 21 šachmatininkė.

Čempionato metu pirmą kartą Lietuvos šachmatų istorijoje buvo surengta varžybų transliacija per internetą realiu laiku. Šachmatų mėgėjai Lietuvos šachmatų federacijos tinklapyje galėjo stebėti varžybų lyderių žaidžiamas partijas.

Lietuvos žaibo šachmatų čempionato nugalėtojais pakartoję sėkmingą pasirodymą taip pat tapo E. Pileckis (9,5 iš 11 galimų) ir S. Limontaitė (7 iš 9 galimų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją