Vilnietės iškovojo trečiąją pergalę iš eilės ir aplenkė Kauno komandą, kuri po trijų pergalių patyrė pirmąją nesėkmę.

Daugiausia taškų "Lietuvos telekomui" pelnė Iveta Marčauskaitė - 19 ir Olga Muraškina - 18. Kaunietėms 12 taškų pelnė Asta Daujadienė.

"LKKA-Kaunas" kiek netikėtai laimėjo pirmąjį kėlinį 16:12, tačiau antrajame vilnietės susikaupė ir greit persvėrė rezultatą, nutoldamos nuo varžovių.

"Sutikome pasipriešinimą, nes rungtynių pradžioje turėjome problemų prieš gynybą "aikšte", - pripažino vilniečių treneris Algirdas Paulauskas. - "Bet per pertraukėlę tarp kėlinių padarėme išvadas, ir po antrojo jau pasidarė aišku, jog šiandien tikrai nepralaimėsime. Skirtumas galėjo būti dar didesnis, bet kai kurios merginos nepataikė iš savo mėgstamų taškų."

"Susitikome su Europos lygio komanda, tačiau pusantro kėlinio žaidėme beveik idealiai ir sugebėjome pirmauti, - sakė Kauno komandos treneris Ramūnas Butautas. - Bet, kaip ir vakarykštėse varžybose, matėsi žymus skirtumas tarp starto penketo ir atsarginių. Aišku, skaudu pralaimėti tokiu skirtumu, tačiau sezonas dar tik prasidėjo - su "Lietuvos telekomu" susitiksime dar bent tris kartus ir stengsimės taip nebepralaimėti".

Kitose šeštadienio rungtynėse tarp autsaiderių Kauno "Laisvė" namuose nugalėjo Klaipėdos "Žuvėdrą" 89:67 ir šventė pirmąją pergalę.

Turnyro lentelė po šių rungtynių

1. Vilniaus "Lietuvos telekomas" 3 3 0 
2. Kauno "LKKA-Kaunas"           4 3 1 
3. Marijampolės "Arvi"           3 2 1 
4. Vilniaus "Lintel-118"         3 1 2 
5. Kauno "Laisvė"                3 1 2 
6. Alytaus "Snaigė"              3 1 2 
7. Klaipėdos "Žuvėdra"           3 0 3. 
Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją