Laikraštis „The Daily Express“ teigia, kad milijardieriaus sąrašo viršuje yra G. Hiddinkas, tačiau jam reikia išspręsti rimtą dilemą. Rusijos futbolo federacija olandui pasiūlė naują sutartį, galiosiančią iki 2010 m. Pasaulio čempionato, nepriklausomai nuo Euro 2008 atrankos rezultatų.

Apie olandui pateiktą pasiūlymą žino ir R. Abramovičius, kuris apmoka 50 proc. jo 1,2 mln. svarų (beveik 6 mln. litų) siekiančio metinio atlyginimo. Nereikia pamiršti, kad R. Abramovičius pats atvežė G. Hiddinką į Maskvą.

Trečiadienį vakare olandas sakė: „Abramovičius manęs paklausė, ką aš noriu daryti. Aš atsakiau, jog dabar nenoriu nieko, tik susitelkti į Rusijos rinktinės žaidimą. Noriu užbaigti darbą čia ir tada žiūrėti, kas nutiks“.

Nežiūrint to, milijardierius vis tiek nori matyti jį Londono klube, tačiau nenori iš savo šalies rinktinės atimti gerai vertinamo specialisto, nebent olandas pats viešai paskelbtų apie norą pasitraukti.

Pasitraukus Jose Mourinho „Chelsea“ vyriausiuoju treneriu buvo paskirtas buvęs klubo sporto direktorius Avramas Grantas, tačiau specialistai ir žiniasklaida spėja, jog tai tik laikinas sprendimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją