Tačiau klubas atsisakė komentuoti, kokiam laikui izraelietis užėmė trenerio vietą, ir tuo paskatino gandus, jog šiame poste jis bus tol, kol Romanas Abramovičius ras naują garsų trenerį.

Trečiadienio dienraščio „The Sun“ numeryje teigiama, kad Rusijos milijardierius jau pasiūlė darbą M. Van Bastenui, kuris sekmadienį kartu su R. Abramovičiumi stebėjo rungtynes tarp „Chelsea“ ir „Manchester United“ komandų.

Laikraštis tvirtina, jog susieiti jiems padėjo Frankas Arnesenas, olandas, atsakingas už „Chelsea“ jaunimą ir žaidėjų paieškas, ir cituoja italą Fabio Capello, kuris taip pat laikomas pretendentu į šį postą: „Arnesenas nori, kad šį postą užimtų Marco ir jau rekomendavo jį R. Abramovičiui. Frankas ir Marco vienas kitą pažįsta dar nuo tų laikų, kai Olandijoje žaidė vienoje komandoje“.

Bent jau popieriuje olando kandidatūra „Chelsea“ komandai atrodo tinkama. Vieno geriausių pasaulio futbolo žaidėjų statusas tikrai pamalonintų ekipos sirgalius, kurie dabar yra nepatenkinti portugalo pasitraukimu, o M. Van Basteno vadovavimas Olandijos futbolo rinktinei įrodo, kad jis propaguoja įdomų atakuojantį futbolą, kuri dievina R. Abramovičius.

M. Van Bastenas tikrai galėtų susigundyti šiuo pasiūlymu, tačiau nežinia, ar jis ryšis palikti Olandijos rinktinės trenerio postą tuo metu, kai atrankos į 2008 m. Europos futbolo čempionatą varžybos artėja prie savo kulminacijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją