"Sužaisti lygiosiomis su stipriu, tradicijas turinčiu užsienio klubu - nėra blogas rezultatas. Liūdina tik tai, kad, žaisdami prieš dešimtį ir užuot įmušę ilgai brandintą antrąjį įvartį, jį praleidome į savus vartus. Matyt, vyrai neatlaikė psichologiškai. Galutinis rezultatas manęs, kaip trenerio, netenkina. Varžovai atsidūrė geresnėje situacijoje", - rungtynes "Ekrano" svetainei internete komentavo klubo treneris Darius Butkus.

"Džiugina gerai sužaistas pirmasis kėlinys, džiugina vyrų darbas ir atsidavimas. Dar nieko nepraradome. Teks nudirbti didelį darbą ir bandysime patekti į kitą etapą",- reziumavo treneris.

Daug kalbų sulaukė vartininko Arvydo Skrupskio klaida, po kurios pakartotinu smūgiu Freddy dos Santosas išlygino rezultatą.

"Aš tikiu ir tikėsiu jo patirtimi. Visko pasitaiko. Praleisto įvarčio nepateisinu. Tokių įvarčių praleisti negalima. Visi klysta, tik gaila, kad suklysta buvo šiandien. Tačiau Arvydas puikiai žaidė atmušdamas aukštus norvegų perdavimus į baudos aikštelę, gerai organizavo gynybą, "užgreitindavo" puolimą",- sakė "Ekrano" treneris.

Norvegų klubo vyriausiasis treneris savo futbolininkų negyrė.

"Atvykdami į Panevėžį galvojome tik apie patekimą į kitą UEFA taurės turnyro etapą, tačiau šiandien žaidėme nekokybišką futbolą. Žaidžiant 10 prieš 11 išgelbėjo tik komandos meistriškumas. Minusinis rezultatas manęs nebūtų tenkinęs. Dabar rezultatas yra geras. Mes arčiau antrojo etapo. Mes turime į jį patekti. Tikslai lieka tie patys",- spaudos konferencijoje sakė Haraldas Aabrekkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją