„Žaidimas rinktinėje daug atima, todėl norėčiau susikoncentruoti tik ties rungtyniavimu klube ir tikėjimu, jog savo karjerą galiu pabaigti laimėdamas kitą trofėjų“, - savo pasirinkimą motyvavo gynėjas.

„Vis dar noriu žaisti, todėl turiu sunkiai treniruotis ir žiūrėti, ką valgau“, - pridūrė jau buvęs nacionalinės Argentinos rinktinės kapitonas, kurio vedama komanda Pietų Amerikos taurės finale rezultatu 0:3 nusileido Brazilijai.

Nacionalinėje rinktinėje futbolininkas debiutavo 1994 metų lapkritį rungtynėse su Čile ir nuo tada nuolat žaidė komandos gretose.

Šių metų vasarį draugiškame mače su Prancūzija argentinietis sumušė Diego Simeone rekordą ir tapo daugiausia rungtynių nacionalinės šalies rinktinėje sužaidęs futbolininkas.

R.Ayala žaidė 1998 ir 2006 metų pasaulio futbolo čempionatuose bei pasipuošė 2004 metų Olimpinių čempionų aukso medaliais.

Tačiau paskutines savo karjeros rungtynes nacionalinėje komandoje futbolininkas norės kuo greičiau užmiršti, kadangi sekmadienį vykusiose „Copa America“ rungtynėse R.Ayala Argentinai atsiliekant 0:1 įsimušė įvartį į savus vartus.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją