Šiame turnyre varžosi tik ATP reitingo pirmojo aštuntuko vyrų vienetų ir vyrų dvejetų tenisininkai. Analogiškos varžybos rengiamos ir moterims.

Abu tenisininkai jau dabar yra surinkę reikalingą taškų skaičių. Lyderis šiame reitinge yra R. Nadalis, surinkęs 886 taškus. Ispanas 2007 m. sezone iškovojo 51 pergalę ir 59 galimų. Jis šventė pergales Indian Velse (JAV), Romoje (Italija), Barselonoje (Ispanija), Monte Karle (Monakas) ir taip pat laimėjo atvirąjį Prancūzijos čempionatą ("French Open").

Antrąją vietą užimantis R. Federeris (801 tšk.) iš 41 mačo laimėjo 36 susitikimus. Šveicaras tapo turnyrų nugalėtoju atvirajame Australijos čempionate ("Australian Open"), Vimbldone (Anglija), Dubajuje (JAE) ir Hamburge (Vokietija).

Finalinis ATP "Masters" taurės turnyras trečius metus iš eilės vyks Šanchajuje (Kinija) lapkričio 11-18 dienomis. Šiame turnyre nugalėtojo titulą gins R. Federeris.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją