"Levante" nugalėjo pirmuose dviejuose šeštadienio plaukimuose, trečiajame atplaukė trečia ir taip išsiveržė į antrąja vietą. Nuo lyderės "Arabelos" (kap. Raimondas Šiugždinis) ji šiuo metu atsilieka vos dviem baudos taškais, rašoma pranešime spaudai.

Tuo tarpu "Arabela", pirmajame plaukime buvusi ketvirta, kituose dviejuose plaukimuose finišavo antra ir išlaikė lyderio pozicijas kovoje dėl RS-280 taurės.

Nors jachtos "Raganosis" (kap. Saulius Pajarskas) įgula ir laimėjo trečiąjį plaukimą, pirmame plaukime jie finišavo treti, o antrajame – ketvirti, tad šiuo metu "Raganosis" užima trečiąją vietą ir nuo "Levante" atsilieka dviem taškais.

Dėl nedidelio lyderių trejetuko turimų baudos taškų skirtumo prognozuojama, kad pagrindinė kova dėl taurės vyks sekmadienį paskutiniuose dviejuose plaukimuose.

RS-280 taurės turnyrinė lentelė (jachta – baudos taškai):

ARABELA – 9

LEVANTE – 11

RAGANOSIS – 13

TORNADO – 19

HORN – 25

KNYGŲ KLUBAS – 27

YOMAYO – 28

MARSANTA – 33

BARTA – 42

KARAMBA – 47

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją