Paskutinėse C grupės rungtynėse neliko jokios intrigos, kadangi jau po antrojo turo buvo aišku, kad į ketvirtfinalį pateko Argentina ir Paragvajus. Tarp šių komandų, kurios iškovojo po dvi pergales, ir įvyko kova, kas užims pirmąją vietą grupėje. Šiose rungtynėse Argentinos sudėtyje pasikeitė net 8 žaidėjai, o Paragvajaus ekipoje taip pat nebuvo kelių pagrindinių futbolininkai.

Prasidėjus antrajam kėliniui Argentina du kartus galėjo pasižymėti, tačiau po Carloso Tevezo ir R.Palacio smūgių kamuolys pataikė į skersinį.

Argentina į aikštę metė Lionelį Messi, kuris sudarė puolėjų tandemą su C.Tevezu.

Likus žaisti dešimt minučių gynybinis saugas Javieras Mascherano aikštės viduryje perėmė kamuolį ir smūgiu iš toli pasiuntė jį į kairįjį apatinį vartų kampą.

Kitose, jau nieko nelemiančiose rungtynėse susikovė Kolumbijos ir JAV rinktinės. 15-ąją minutę vienintelį mačo įvartį pelnė kolumbietis Jaime Castrillonas. Beje, prieš pat pertrauką 11 m. baudinio nesugebėjo realizuoti Kolumbijos rinktinės žaidėjas Hugo Rodallega. 86-ąją minutę iš aikštės buvo išvytas Kolumbijos rinktinės vartininkas Robisonas Zapata, gavęs antrąją geltoną kortelę už laiko tempimą.

C grupėje pirmąją vietą užėmė Argentina, antroje liko Paragvajus, trečiąją vietą iškovojo Kolumbija, o paskutinė liko JAV.

C grupės 3 turo rezultatai:

Argentina 1 – 0 Paragvajus

79‘ [1 - 0] Javier Mascherano

Kolumbija 1 – 0 JAV

15‘ [1 – 0] Jaime Castrillon

86‘ Robinson Zapata (Kolumbija) pašalintas iš aikštės

Galutinė C grupės turnyro lentelė: (1-3 vietas užėmusios komandos žengė toliau)

1.Argentina33009-39
2.Paragvajus32018-26
3.Kolumbija31023-93
4.JAV30032-80

Ketvirtfinalio poros:

Liepos 7 d.

San Cristobal, Venesuela – Urugvajus

Puerto La Cruz, Brazilija – Čilė

Liepos 8 diena:

Barquisimento, Argentina – Peru

Maturin, Meksika – Paragvajus

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją