Kiek anksčiau britų spaudoje buvo pasirodę pranešimų, kad žaidėju domisi kiti galingi klubai, ir pats futbolininkas vienu metu teigė, kad norėtų gauti daugiau žaidimo laiko. Tačiau galiausiai 22 metų žaidėjas nusprendė savo ateitį susieti su „Liverpool“.

„Niekados negalvojau, kad paliksiu klubą. Skaičiau apie pasirodžiusius gandus, kad persikelsiu kitur, bet aš jau dabar esu stipriame klube ir man yra garbė būti „Liverpool“ nariu“, - teigė M. Sissoko oficialiam klubo tinklapiui.

Be to, „Liverpool“ įsigijo du jaunus žaidėjus. Klubas sudarė trejų metų sutartį su jaunu vartininku Nikolajumi Mihaylovu. Bulgarijos jaunimo rinktinės vartininkas praeitą sezoną atstovavo Sofijos „Levski“ klubui. Taip pat anglai įsigijo 18 metų gynėją Mikelį San Jose iš Bilbao „Athletic“ (Ispanija).

Kiek anksčiau „Liverpool“ sudarė ilgalaikes sutartis su kapitonu Stevenu Gerarrdu, Jamie Carragheriu, Xabi Alonso bei Jose "Pepe" Reina.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją