Apie tai oficialiai pranešta ketvirtadienį. Labiausiai šio titulo galėjo tikėtis Prancūzijos futbolininkai, šių metų vasarą tapę Europos futbolo čempionato, kuris vyko Belgijoje ir Olandijoje, nugalėtojais.

FIFA klasifikacijoje Olandijos rinktinė užima dešimtąją vietą ir nuo praėjusių metų pabaigos reitinge pakilo 19 pozicijų aukštyn, o Prancūzijos komanda per metus iš penktosios vietos pakilo į antrąją.

Šešis metus iš eilės (1994 - 1999) geriausia pasaulyje buvo renkama Brazilijos vienuolikė, kuri visus šiuos metus tvirtai pirmauja FIFA ekipų klasifikacijoje.

Geriausiomis rinktinėmis atskiruose žemynuose FIFA pripažino: Azijoje - Japoniją (34-oji vieta reitinge), Pietų Amerikoje - Kolumbiją (15), Afrikoje - Nigeriją (51), Okeanijoje - Australiją (dalijasi 74-75 vietomis su Makedonija), Šiaurės Amerikoje bei Karibų jūros regione - Hondūrą (50).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją