Brazilai su turkai susitiko Vokietijos mieste Dortmunde. Pirmajame kėlinyje puikią progą pasižymėti turėjo turkas Hamitas Altintopas, bet jo smūgis iš 25 metrų sudrebino skersinį.

Po pertraukos pasaulio vicečempionai į aikštę išleido saugus Kaka ir Ronaldinho. Nepaisant to, vartininkas Dida turėjo gelbėti savo komandą po Mehmeto Aurelio ir Yildiray Basturko atakų, o to paties H.Altintopo dar vienas iš toli muštas kamuolys vos neįsisuko į vartus.

Praėjusį savaitgalį brazilai taip pat lygiosiomis 1:1 baigė draugišką mačą su Anglija, o turkai 2:3 pralaimėjo atrankos į Europos čempionatą varžybas Bosnijai ir Hercegovinai.

Barselonoje Argentina tik po atkaklios kovos 4:3 palaužė Alžyro rinktinę. 2 iš 4 įvarčių pietų amerikiečiai įmušė 11 metrų baudiniais. Du kartus pasižymėjo Lionelis Messi, po sykį – Estebanas Cambiasso ir Carlosas Tevezas.

Ne stipriausios sudėties Portugalijos rinktinė žaidė draugiškas varžybas Katare prieš vietos klubą „Al Salmiya“. Portugalai pirmavo, tačiau šeimininkai išlygino rezultatą likus žaisti 2 minutes – tolimu baudos smūgiu iš 30 metrų tai padarė Farajas Laheebas.

Dar vienerios rungtynės tarp Japonijos ir Kolumbijos baigėsi be įvarčių.

Antradienio rezultatai:

Brazilija 0 – 0 Turkija

Japonija 0 – 0 Kolumbija

Argentina 4 – 3 Alžyras

2‘ [1 – 0] C.Tevez (iš 11 m.)

9‘ [1 – 1] A.Yahia

42‘ [1 – 2] Bougherra

55‘ [2 – 2] L.Messi (iš 11 m.)

58‘ [3 – 2] E.Cambiasso

74‘ [4 – 2] L.Messi

75‘ [4 – 3] Belchadji

„Al Salmiya“ (Kataras) 1 – 1 Portugalija

72‘ [0 – 1] Joao Tomas

88‘ [1 – 1] Faraj Laheeb.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją