H.Ellermannas pagrindinės rungties (kliūčių aukštis - 130-150 cm; prizų fondas - 10 tūkst. Šveicarijos frankų) persirungime pranoko lenkę Marleną Krasnik su Corde Star ir savo tėvynainį Tiilį Kivisildą su Lara II.

Ketvirtąją vietą užėmė Lietuvos atstovas Andrius Petrovas su Lector, penktąją - estas Siimas Sinijarvas su Selection, o šeštas liko dar vienas estas Gunnaras Klettenbergas su Pauline.

Rimas Rimkus su Hercegovina užėmė aštuntąją, Kostas Gaigalas su Cisco - devintąją, Zigmantas Šarka su Falco - 14-ąją, o Benas Gutkauskas su Re Dakota Mdm - 15-ąją vietas.

Pagrindinėje rungtyje dalyvavo 24 raiteliai ir raitelės.

Geriausiu šių varžybų raiteliu iš Lietuvos tapo A.Petrovas. Jis su žirgu Lizard Point laimėjo dvi rungtis. Dvi pergales iškovojo ir estas Reinas Pillis su Ritualu ir su A Big Boy.

Po vieną rungtį laimėjo estai Heiki Vatselis su Fee ir Urmas Raagas su Laguna Vd Roshove bei baltarusis Andrejus Stepanenka su Naporu.

Varžybose, kurių prizų fondą sudarė 60 tūkst. litų, kovojo 75 dalyviai iš Baltarusijos, Estijos, Latvijos, Lenkijos ir Lietuvos.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją