Praėjusią vasarą šis strategas padėjo savo šalies rinktinei iškovoti pasaulio taurę planetos pirmenybėse Vokietijoje, o po jų paliko savo postą, motyvuodamas noru pailsėti nuo futbolo.

Kalbos apie M.Lippi galimą perėjimą į „Juventus“ pasklido po to, kai praėjusį savaitgalį iš savo pareigų pasitraukė Turino klubą šiemet į „Serie B“ viršūnę atvedęs prancūzas Didier Deschamps'as.

Visgi pasaulio čempionų treneris, duodamas interviu televizijai RAI, teigė: „Turino klube aš praleidau aštuonerius įspūdingus savo karjeros metus, tačiau galiu pasakyti, kad man dar reikia kelių mėnesių poilsio, todėl gandai apie mano perėjimą į „Juventus“ yra neteisingi“.

M.Lippi jau treniravo „Juventus“ 1994-1999 ir 2001-2004 m. bei padėjo „Senajai Senjorai“ iškovoti 5 Italijos čempionų titulus, o 1996 m. atvedė Turino komandą į UEFA Čempionų lygos viršūnę.

„Juventus“ vadovai paskelbė, kad per likusias dvejas „Serie B“ čempionato rungtynes komandai vadovaus antrasis treneris Giancarlo Corradini, o naujojo trenerio bus ieškoma pasibaigus sezonui.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją