Milijardierius iš Rusijos pareiškė, kad klubas turi egzistuoti be jo pinigų ir tapti savarankišku verslu, teigia Anglijos dienraštis „The Sun“. Toks pinigų apribojimas gali reikšti, jog klubas praras F. Lampardą ir J. Terry.

Anglijos rinktinės žvaigždės nesutarė dėl naujų kontraktų, o R. Abramovičius įvedė taisyklę, jog turi būti įvestas futbolininkų atlyginimo limitas. Abu žaidėjai nesutinka pasirašyti mažesnių kontraktų nei jie mano esą verti, ir todėl gali nutraukti savo sutartis, kurios galioja dar dvejus metus.

Šiuo metu F. Lampardas gauna 118 tūkst. svarų sterlingų (beveik 600 tūkst. litų) savaitinį atlyginimą ir „Chelsea“ komandoje gali išbūti dar vieną sezoną, po kurio komanda, likus metus galiosiančiam kontraktui, bus priversta jį parduoti, jeigu norės išpešti bent kokios naudos iš žaidėjo netekties.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją