Buvęs Prancūzijos nacionalinės rinktinės kapitonas vasarą perėmęs komandos vairą iš Fabio Capello padėjo „Juventus“, kuris buvo įsivėlęs į korupcijos skandalą Italijoje bei už tai buvo pašalintas į žemesniąją „Serie B“ lygą, sugrįžti į „Serie A“.

38-erių metų strategas, kuris šią savaitę pareiškė, jog norėtų ir toliau vadovauti Turino ekipai, kalbėjo su „Juventus“ klubo vadovybe, kuri gyrė prancūzą už jo pasiektus rezultatus.

Žiniasklaidoje jau sklando gandai, kas turėtų užimti trenerio postą „Juventus“ ekipoje, ir tarp kandidatų yra minimas buvęs Turino komandos ir su Italijos nacionaline rinktine praėjusiais metais Pasaulio čempionu tapęs Marcello Lippi.

„SKY“ televizija teigia, kad D.Deschampsas vis dar vadovaus vienuolikei šeštadienio rungtynėse prieš „Mantova“, kur „Juventus“ ekipai tereikia iškovoti vieną tašką, kad laimėtų „Serie B“ pirmenybes.

Kelialapį atgal į „Serie A“ Turino futbolininkai jau išsikovojo praėjusį savaitgalį, kai triuškinančiu rezultatu 5-1 nugalėjo „Arezzo“ ekipą.

D.Deschampsas būdamas žaidėju ir atstovaudamas „Juventus“ 1996-aisiais metais laimėjo UEFA Čempionų Lygą, o su Prancūzijos rinktine 1998 metais laimėjo Planetos pirmenybes, o dar po dviejų metų tapo Europos čempionu.

Trenerio karjerą jis pradėjo tėvynėje ir vadovaudamas „Monaco“ ir 2004 metais pasiekė UEFA Čempionų Lygs finalą, kuriame buvo 3-0 nusileista Portugalijos „Porto“ ekipai, kurią treniravo Jose Mourinho.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją