Aktyviai rungtynes pradėję šeimininkai į priekį išsiveržė jau 5-ąją minutę, kuomet pasižymėjo Cristiano Ronaldo. Portugalo smūgį galvą nesėkmingai į savo vartus pamušė "Milan" vartininkas Dida.

Vėliau svečiai atsigavo ir sugebėjo persverti rezultatą - du įvarčius įmušė Kaka. 22-ąją minutę brazilas prasiveržė pro tris gynėjus ir "aštriu" smūgiu iš kairiojo krašto rezultatą išlygino, o po 15 minučių kuriozišku įvarčiu pasižymėjo antrąkart.

Rezultatyviausias Čempionų lygos žaidėjas "Manchester United" baudos aikštėje atsidūrė vienas prieš Gabrielį Heinze, kurį netikėtai taranavo atbėgęs ir sustoti nesugebėjęs ekipos draugas Patrice'as Evra.

Abu gynėjai nugriuvo, o vienas likęs Kaka nuginklavo "Manchester United" vartininką Edviną van der Sarą ir pelnė jau 9 įvartį per 13 rungtynių.

Tačiau po pertraukos išmušė mačo didvyriu tapusiu Wayne'o Rooney valanda. Iki antradienio rungtynių tik 2 įvarčius per 10 Čempionų lygos mačų įmušęs Anglijos rinktinės puolėjas 59 minutę po puikaus Paulo Scholeso perdavimo rezultatą išlygino, o paskutinę mačo akimirką greitos atakos metu tiksliu smūgiu į artimąjį vartų kampą išplėšė pergalę.

Atsakomasis mačas Milane vyks po savaitės.

"Manchester United" - "Milan" 3:2 (1:2).

"Manchester United": Cristiano Ronaldo (5 min.), Wayne Rooney (59 ir 90 min.)

"Milan": Kaka (22 ir 37 min.).

Trečiadienį antrose pusfinalio rungtynėse Londone susitiks vietos "Chelsea" komanda ir "Liverpool" ekipa (Anglija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją