"Real" išsiveržė į priekį 18-ą minutę, kai labai įspūdingu įvarčiu po Fernando Gago perdavimo pasižymėjo Ruudas van Nistelrooy`us. Nors antrojo kėlinio pradžioje po Joaquino perdavimo buvęs "Real" puolėjas Fernando Morientesas išlygino rezultatą, po šešių savaičių pertraukos į aikštę grįžęs Davidas Beckhamas atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę, kur galva pergalingą įvartį įmušė gynėjas Sergio Ramosas.

Tuo tarpu pirmosiose šeštadienį 31-ojo "La Ligos" turo rungtynėse netikėtai pergalę namuose iškovojo dėl išlikimo lygoje besikaunantis San Sebastiano "Real Sociedad", 2-0 įveikęs šeštą vietą užimantį Madrido "Atletico" klubą.

Įnirtingose rungtynėse šeimininkai į priekį išsiveržė šeštą rungtynių minutę, kai po Savio perdavimo iš krašto pasižymėjo serbas Darko Kovačevičius. Negana to, po to "Real Sociedad" ne tik sudrebino "Atletico" vartų skersinį, tačiau ir buvo padvigubinę rezultatą, tačiau D.Kovačevičiaus įvartis nebuvo įskaitytas dėl nuošalės.

Su tokia rungtynių eiga susitaikyti negalėję "Atletico" futbolininkai rungtynes baigė devyniese: 70-ą minutę už itin aktyvius ginčus su teisėju iš aikštės išvarytas buvo Peteris Luccinas, o likus žaisti dešimt minučių dėl neaiškios priežasties antrą geltoną kortelę prieš save išvydo ir Fabiano Elleris.

Netrukus "Real Sociedad" įtvirtino savo pergalę, kai po Germano Herreros perdavimo pasižymėjo Savio.

Statistika

San Sebastiano "Real Sociedad" 2 - 0 Madrido "Atletico"

6` [1 - 0] Darko Kovacevic

84` [2 - 0] Savio

70` iš aikštės pašalintas Peter Luccin ("Atletico")

80` iš aikštės pašalintas Fabiano Eller ("Atletico")

Madrido "Real" 2 - 1 "Valencia"

18` [1 - 0] Ruud van Nistelrooy

52` [1 - 1] Fernando Morientes

73` [2 - 1] Sergio Ramos

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją