„Tai nėra pats geriausias būdas pradėti sezoną. Skaudu atvykti su bolidu, kuriuo negali kovoti dėl pergalės“, - pareiškė J. Buttonas.

„Neįsivaizduoju, kad čia galėtume kvalifikuotis pirmajame dešimtuke. Manau, jei lenktynės mums susiklostys gerai – turime patikimą bolidą, o kai kurios kitos komandos to stokoja – galėsime finišuoti pirmajame dešimtuke. Ant apdovanojimų pakylos neužlipsime ir lenktynių nelaimėsime“, - paaiškino „Honda“ lenktynininkas.

Britas prasitarė, kad komandai pirmosios „Formulės-1“ čempionato lenktynės bus ne tiek varžybos su konkurentėmis, kiek dar viena bandymų sesija.

„Mums svarbios šios lenktynės, bet ne jų rezultatas. Turime išsiaiškinti sritis, kuriose atsiliekame ir kur dar turime padirbėti, kad prilygtume geriausioms komandoms. Mums tai daugiau didelė bandymų sesija, kurioje bandysime išsiaiškinti, kodėl tiek daug atsiliekame“, - teigė jis.

J. Buttonas pridūrė, kad jau antrajame „Formulės-1“ čempionato etape Malaizijoje „Honda“ komanda turėtų pradėti naudoti naują aerodinamikos komponentų paketą, kuris turėtų padėti ekipos lenktynininkams priartėti prie lyderių.

Daugiau informacijos ieškokite .">