Tai pribloškė "Barcelona" ekipą, bet ji netruko atsigauti. 11 minutę po aštraus S.Eto'o perdavimo nuginklavo baudos aikštelės krašte laisvas likęs argentinietis Lionelis Messi.

Tačiau dar po dviejų minučių vėl pirmavo "Real". Už pražangą prieš Guti skirtą 11 metrų baudinį realizavo antrą savo bei komandos įvartį pelnęs R.van Nistelrooy.

Katalonijos klubas surengė varžovų vartų šturmą. Ronaldinho 28 minutę sužaidęs "sienelę" su S.Eto'o, įsiveržė į baudos aikštelę, bet jo smūgį atrėmė vartininkas. Tačiau kamuolys atšoko L.Messi, kuris stipriu šūviu į tinklą vėl išlygino rezultatą.

Prieš pat pertrauką "Barcelona" antrą geltoną kortelę užsidirbo Olegueras - likusią rungtynių dalį šeimininkams teko žaisti dešimtyje. "Real" trečią kartą įgijo pranašumą 73 minutę, kai po baudos smūgio galva pasižymėjus Sergio Ramosas.

Vis dėlto "Barca" nepasidavė ir rungtynių didvyriu jau per pridėtinį laiką tapo šeštąjį mačo įvartį įmušęs ir "hat-tricką" atlikęs jaunoji Argentinos rinktinės žvaigždė L.Messi. 19-metis argentinietis baudos aikštelės prieigose gavęs Ronaldinho perdavimą, pergudravo "Real" gynybą ir smūgiu į tolimąjį vartų kampą įmušė išlyginamąjį įvartį. Įspūdingas "El Clasico" baigėsi lygiosiomis 3-3.

Vienintelėse kitose rungtynėse pergalę šventė "Villarreal" klubas, kuris Valensijoje 2-0 įveikė vietos "Levante". Įvarčius nugalėtojams pelnė urugvajietis Diego Forlanas ir danas Jonas Dahlis Tomassonas.

Statistika:

Valensijos "Levante" 0 - 2 "Villarreal"

9` [0 - 1] Diego Forlan

73` [0 - 2] Jon Dahl Tomasson

"Barcelona" 3 - 3 Madrido "Real"

5` [0 - 1] Ruud van Nistelrooy

11` [1 - 1] Lionel Messi

13` [1 - 2] Ruud van Nistelrooy (11 m.)

28` [2 - 2] Lionel Messi

73` [2 - 3] Sergio Ramos

90` [3 - 3] Lionel Messi

45` Oleguer ("Barcelona") pašalintas iš aikštės

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją