"Jis labai geras taktikas, turintis savo žaidimo viziją. Tačiau esu turėjęs ir geresnių trenerių. Pirmą kartą mano karjeroje treneris pareiškė, kad neatitinku jo žaidimo sampratos. Tai tikrai nėra geriausias būdas motyvuoti žaidėją. Jei tai vis dėlto tiesa, tai ką aš čia veikiu?" - klausė A. Ševčenka.

Puolėjas pripažino, kad galiausiai J. Mourinho pakeitė savo nuomonę dėl jo tinkamumo taktinėms schemoms ir vis dažniau futbolininkas pasirodo aikštėje.

Ukrainos rinktinės lyderis su "Chelsea" komanda pasirašė sutartį 2006 metų gegužę, o jo perėjimo iš Milano "AC Milan" ekipos į Londono klubą iniciatorius buvo pats "Chelsea" savininkas Rusijos oligarchas Romanas Abramovičius.

"Ne paslaptis, kad R. Abramovičius norėjo mane įsigyti labiau nei treneris. Tačiau J. Mourinho buvo labai patenkintas, kai vyko derybos. Po kelių mėnesių komandoje aš tapau pagrindiniu trenerio "taikiniu", nes tarp jo ir savininko atsirado nesutarimų. Sausį buvau visai ne prieš, kad mane būtų pardavę, tačiau dabar šis klausimas net negali būti svarstomas", - pareiškė ukrainietis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją