Miunchene nuspręsta Suprolygos varžybų Finalo ketverto turnyrą surengti kitų metų gegužės 11-13 dienomis Paryžiuje, "Bercy" arenoje.

Elitiniame žemyno krepšinio klubų turnyre dalyvauja ir Lietuvos čempionas Vilniaus "Lietuvos rytas".

Posėdyje taip pat buvo sudaryta Atletų komisija, į kurią pateko penki karjerą baigę arba dar žaidžiantys krepšininkai: Dino Meneghinas (Italija), Yannickas Souvre (Prancūzija), Emiliano Rodriguezas (Ispanija), Sergejus Tarakanovas (Rusija) bei Stanislavas Kropilakas (Slovakija).

Posėdžiu Miunchene FIBA pradėjo pasirengimą 50-ies Europos šalių, kurios yra FIBA narės, neeilinei generalinei asamblėjai. Ją numatyta surengti kitų metų sausio 27-28 d.

Valdybos atstovai išsamiai aptarė esamą situaciją nuo FIBA atsiskyrusios Europos krepšinio lygų sąjungos (ULEB) Eurolygoje, kurią kontroliuoja "Telefonica" kompanija.

FIBA atšaukė tradicinį renginį, kuriame dalyvaudavo ryškiausios Europos krepšinio žvaigždės, paskirstytos į Rytų ir Vakarų rinktines. Buvęs "Eurostar", pervadintas į Krepšinio šventės dieną, šiemet turėjo įvykti gruodžio 28-ąją Atėnuose (Graikija).

Nuolatinė FIBA Europos konferencijos valdyba atsižvelgė į Graikijos krepšinio federacijos prašymą atsisakyti šventės.

Būsimojo renginio organizatoriai abejojo, ar pavyks sklandžiai surengti varžybas ir tuo, kad į jas atvyks visi pakviesti krepšininkai. Nutarta vėliau aptarti, ar nebūtų galima krepšinio šventę rengti kitu metu.