A.Ševčenka prisipažino, jog gali palikti stipriausią Anglijos klubą, kadangi jo žaidimo stilius netinka ekipos vyriausiam treneriui Jose Mourinho.

Antradienį vykusiame susitikime A.Ševčenko pelnė ilgai lauktą pirmąjį įvartį šio sezono Čempionų lygoje, o “Chelsea” nugalėjo 2:0 ir A grupėje iškovojo pirmąją vietą.

Tačiau po dvikovos A.Ševčenka žiniasklaidai pateikė keletą intriguojančių pamąstymų. “Londone jaučiuosi kaip namie, tačiau gaila, kad mano žaidimo stilius netinka treneriui. “Chelsea” savininkas Romanas Abramovičius yra geras mano draugas, tačiau tai dar nereiškia, kad aš nebūsiu paskolintas ar parduotas. Jei taip atsitiktų, aš būčiau pasiruošęs krautis lagaminus. Visiškai savimi pasitikiu. Galiu grįžti į Italiją ir įrodyti, koks geras iš tiesų esu”, - britų žiniasklaidai tvirtino žaidėjas.

Per dvidešimt šio sezono rungtynių A.Ševčenka pelnė 6 įvarčius. Vasarą įsigydamas futbolininką Londono klubas buvusiai puolėjo komandai “AC Milan” sumokėjo 45 mln. eurų. Per savaitę ukrainietis uždirba 180 tūkstančių eurų.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją