Kaip pranešė Ispanijos nacionalinis dienraštis "El Mundo", tai naujasis treneris pareiškė per oficialų jo pristatymą penktadienį.

Pasak dienraščio, nors 52 metų serbas teigia gerbiąs savo pirmtako Aito Garcijos Reneseso darbą ir yra pasirengęs atsižvelgti į klubo filosofiją, klubo politiką lems trapi ekonominė situacija.

Dienraščio duomenimis, kitą sezoną klubo biudžetas augs nežymiai ir pinigų kontraktams su brangiais žaidėjais nėra.

Laikraščio tvirtinimu, prioritetinis klubo tikslas pakviesti į komandą naują vidurio puolėją, kuris padėtų išspręsti praėjusį sezoną ekipą kankinusias sunkias problemas.

Anot "El Mundo", S.Pesičius turėtų dabartinį komandos vidurio puolėją graiką Efthimios`ą Rentzią pakeisti fiziškai stipresniu ir apie NBA svajojančiu žaidėju.

""Barcelona" taip pat atsisakys Artūro Karnišovo, kuris jau prieš metus norėjo palikti klubą dėl šeimyninių priežasčių. Jį pakeisiančio žaidėjo naujasis treneris galėtų ieškoti Vokietijoje, kurios rinką jis žino tobulai", - rašo dienraštis.

Kitas klubo legionierius iš Lietuvos Šarūnas Jasikevičius kartu su Juanu Carlosu Navarro, S.Pesičiaus nuomone, turėtų būti komandos lyderiais.

Laikraščio tvirtinimu, išlikti komandoje turėtų ir Ademola Okulaja.

"S.Pesičius visais aspektais atitinka mūsų filosofiją. Jis įpratęs dirbti su elitiniais žaidėjais, ambicingomis rinktinėmis ir mėgsta ieškoti naujų talentų", - cituoja dienraštis "Barcelona" prezidento Joano Gasparto patikėtinį Salvadorą Alemaną.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją