TOP 10 viršūnėje atsidūrė garsus verslininkas, kelių futbolo klubų savininkas Vladimiras Romanovas. Vienas turtingiausių Lietuvos žmonių laikomas įtakingiausiu veikėju šalies futbolo pasaulyje. "Ūkio bankas", kurio vienu iš savininkų yra V. Romanovas, remia ne tik futbolą, bet ir automobilių sportą bei įvarius sporto renginius. Verslininko įmonės stato sporto kompleksą Minske ir ketina įkurti sporto ir laisvalaikio centrą Vilniuje.

Antrąją vietą dešimtuke užėmė Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo prezidentas ir to paties pavadinimo dienraščio vyriausiasis redaktorius Gedvydas Vainauskas. Daugiausia jo iniciatyva buvo išgelbėtas prie bankroto slenksčio atsidūręs „Statybos“ klubas ir paverstas viena iš dviejų stipriausių šalies komandų – „Lietuvos rytu“. G. Vainausko valdomas didžiausias Lietuvos dienraštis prisideda formuojant šalies sporto politiką. „Lietuvos rytas“ yra ilgametis Lietuvos tautinio olimpinio komiteto rėmėjas.

Trečioji vieta atiteko geriausiam visų laikų Lietuvos krepšininkui Arvydui Saboniui. Jis padėjo Kauno „Žalgiriui“ išsikapstyti iš finansinės krizės ir įsitvirtinti Eurolygoje. Sabui net šalies prezidento ar premjero durys lengvai atveriamos.

Už pirmojo trejetuko išsirikiavo:

4 vieta – Darius Mockus (negaili lėšų ir dėmesio tenisui);

5 vieta – Donatas Simanaitis (išpopuliarino bušido);

6 vieta – Eimantas Skrabulis (įvedė tvarką lengvojoje atletikoje);

7 vieta – Andrejus Gribojedovas (imtynininkų prezidentas);

8 vieta – Rolandas Dovidaitis (remia kelias dešimtis sporto šakų);

9 vieta – Viktoras Gruodis (dviračių sporto gelbėtojas);

10 vieta – Darius Jonušis (didžiausio automobilių renginio Šiaurės Europoje organizatorius).