"Ekstros" žiniomis, kaip vienas iš rimčiausių kandidatų į LKF prezidento pareigas minimas bendrovės "Omnitel" viceprezidentas Šarūnas Kliokys, kadaise žaidęs Lietuvos jaunimo krepšinio rinktinėje.

O 42 metų tėvo pėdomis einantis jo sūnus, JAV studijuojantis Marius Kliokys, pakviestas į Lietuvos jaunimo rinktinę, kuri dalyvaus šių metų Europos krepšinio čempionate.

"Omnitel" bendrovė krepšiniui ir visam olimpiniam sportui taip pat nesvetima: jau seniai remia Lietuvos krepšinio lygą, dviračių sportą, bendradarbiauja su krepšinio klubais, Atėnų olimpinių žaidynių ciklui pasirašiusi milijono litų paramos sutartį su LTOK.

Bet pats Š.Kliokys apie kandidatavimą į LKF prezidentus dar nelinkęs kalbėti: "A.Pavilonis kol kas dirba Lietuvoje ir visai neblogai tvarkosi. Nereikia užbėgti įvykiams už akių".

LKF rinkimų konferencija turėtų įvykti šių metų pabaigoje arba kitų metų pradžioje. Be Š.Kliokio galimais kandidatais užimti vietą prie federacijos vairo minimi ir Vladas Garastas bei Rimas Kurtinaitis.