Besiteisinantiems, kad kitaip kalbėti tiesiog neapsiverčia liežuvis, lytiškumo ugdymo ekspertė, VU UMI doktorantė Akvilė Giniotaitė gali duoti puikių patarimų: „Kad ir kaip juokingai beskambėtų, jums reikia tiesiog pradėti praktikuotis, pratinti savo lūpas, savo burną sakyti tuos žodžius, ties kuriais jūs stringate. Iš pradžių pratinkitės prie žodžių, paskui tarkite frazes ir galiausiai sakinius. Atsistokite prieš veidrodį arba plaudami indus kartokite: penis penis penis penis... Tol, kol šis žodis nebeskambės kaip kažkas netinkamo.“
Na, ar dabar jau esate pasiruošę ir tikrai sugebėsite teisingai apie reprodukcinius vyro ir moters organus papasakoti savo vaikams?
Štai kontrolinis klausimas – ar žinote, kuo skiriasi makštis nuo vulvos? Jei pastarasis pavadinimas jums pasirodė negirdėtas – pats metas susipažinti, tik per daug neteiskite savęs teisindamiesi, mat anatominė tikrovė nuslepiama net medicininiuose vadovėliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)