Dėl koronaviruso situacijos 2020-aisiais kviečiamos varžytis ne mokyklos (seniau konkurso laimėtojai gaudavo didįjį prizą – kalėdinę diskoteką su „Radistais“), o klasės. Net trijų moksleivių klasių laukia ne mažiau patrauklūs prizai: naujausi telefonai, belaidės ausinės ir išmaniosios apyrankės.

Kaip sako konkurso ambasadorius J. Nainys, nors šiais metais vienoje iš mokyklų šventės nepavyks surengti, tačiau atsiranda labai gera galimybė klasėms laimėti puikius, kasdienybėje labai naudingus, prizus: „O vakarėlis bus, tik šįkart – tiesioginės transliacijos metu, kai rinksime laimėtojus“.

Nori sau ir bendraklasiams laimėti vieną iš trijų superprizų? Tau tereikia paraginti visus savo klasės draugus būti aktyviais, kelti nuotraukas į specialų projekto polapį ir balsuoti, balsuoti, balsuoti!

Didžioji dalis pamokų ir neformaliojo ugdymo iš klasių persikėlė į namus, tačiau su klasės draugais juk ir toliau kasdien mataisi virtualiose pamokose, todėl ir nuotraukos turi atspindėti šių metų aktualijas. Galbūt, tai bus virtualios pamokos akimirka, galbūt – namų „klasių“ koliažas ir visų bendraklasių šypsenos iš už ekrano? Nuotraukoje gali matytis visi klasės vaikai, dalis aktyviausiųjų arba vienas mokinys (klasės seniūnas, mokyklos prezidentas ir pan.). Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos, išradingumo ir didelio noro laimėti.

Pasak J. Nainio, organizatoriai puikiai suvokia, kad šiuo metu prioritetas yra saugumas, būtent dėl to šiais metais keitėsi ir žaidimo sąlygos: „Suprantame, kad šiuo metu gyvename karantino diktuojamu ritmu – negalima būriuotis, rinktis su draugais mokykloje, todėl nuotraukos įgyvendinimui suteikiama visiška kūrybinė laisvė. Jei seniau esminis dalykas būdavo masiškumas, pati mokykla, šiais metais – moksleivių išradingumas, stengiantis parodyti, atskleisti savo klasę“.

Žaidimo registracija prasidėjo lapkričio 11 dieną, o registruoti klases galima iki gruodžio 18 dienos. Konkurso finalas – gruodžio 18 dieną. Viena klasė konkurse gali užregistruoti tik vieną nuotrauką. Jeigu įkeliama daugiau tos pačios klasės nuotraukų, konkurse dalyvaujančia nuotrauka laikoma ta, kuri turi daugiau balsų „Patinka“.

Į konkurso finalą pateks iš viso 10 klasių. 5-ios daugiausiai lankytojų „Patinka“ balsų surinkusios klasės ir 5-ios klasės, įkėlusios originaliausią nuotrauką (jas išrinks J. Nainys ir „Delfi“). Finalo metu šių metų gruodžio 18 dieną iš 10 atriktųjų burtų keliu projekto ambasadorius J. Nainys ištrauks 3 laimingąsias klases, kurioms atiteks prizinės vietos.

O prizai įspūdingi, tad dėl jų pakovoti tikrai verta. Pirmosios vietos laimėtojai gaus „Xiomi“ mobiliuosius telefonus „Redmi Note 9 PRO“ kiekvienam klasės moksleiviui. Tiesa, neliks nuskriausti ir antrosios bei trečiosios vietos laimėtojai, jiems taip pat atiteks puikūs prizai. Klasė – antrosios vietos laimėtoja – galės džiaugtis aukštos kokybės belaidžių ausinių „Mi True Wireless“ komplektais. Na, o trečiosios vietos laimėtojai gaus išmaniąsias apyrankes „Mi Smart Band 5“.

Nuotraukas kelti ir žaidime dalyvauti galima ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)