Viena iš galimybių – „Moksleivių praktikos forumas“, vyksiantis rugsėjo 21 d. Santakos slėnyje (K. Baršausko g. 59, Kaunas). Tai pirmas toks renginys Lietuvoje, kuriame moksleiviai turės galimybę atrasti, sužinoti ir užmegzti ryšį su pažangiomis ir stipriomis organizacijomis.

Renginyje vyks Praktikos mugė, kviesianti jaunuolius domėtis, išdrįsti paklausti ir nebijoti būti savimi. Mugėje dalyvaus tokios organizacijos, kaip „Swedbank“, „Telia“, „Thermo Fisher Scientific“, „Ignitis Group“ (buvusi „Lietuvos energija“), „Tesonet“, „Devbridge“, „Revolut“ ir daugelis kitų, kurios supažindins moksleivius su darbo specifika, verslo procesais, naujausių technologijų taikymu bei praktikos ir šešėliavimo galimybėmis, o apie galimybes keliauti, atrasti bei kurti verslą dalinsis „Versli Lietuva“, „Eurodesk“, „Europos komisija“ ir kitos organizacijos. Santakos slėnio prieigose karinę techniką demonstruos ir leis išbandyti įvairias rungtis „Lietuvos Kariuomenė“, „Lietuvos šaulių sąjunga“ ir „Karo policija“.

Forume vyks ir panelinės diskusijos: emocinės aplinkos, finansinio raštingumo, technologinio švietimo ir profesinio orientavimo temomis, kuriose dalyvaus daug sėkmingų vadovų, verslo lyderių, ir žymiausi savo sričių atstovai. Diskusijose rasti sprendiniai taps Lietuvos vizijos dalimi.

Nuo 19 val. vyks vakarinė programa – „Kebli situacija“ koncertas.

Daugiau apie „Moksleivių praktikos forumą“ ČIA.

Nemokami bilietai ir dalyvių registracija į renginį paspaudus ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)