Prieš penkerius metus padaręs sprendimą, vyras iki šiol džiaugiasi pagerėjusiu lytiniu gyvenimu. Jis teigia, kad Lietuvoje ši nesudėtinga operacija greičiausiai nepopuliari, nes vyrai dėl savo neišprusimo maišo ją su kastracija. 


Panašu, visai be reikalo. Bent Delfi Šeimos pašnekovas teigia, kad būtent vazektomija leido jam ir jo žmonai atsipalaiduoti, daugiau eksperimentuoti ir džiaugtis vienas kitu. Deja, iki tol žmonos vartota kontracepcija keldavo daug nemalonių simptomų. 


– Papasakokite, kaip apsisprendėte atlikti vazektomiją: kiek jums buvo metų, kaipatrodė jūsų svarstymai, kokios buvo pagrindinės priežastys?


– Apsisprendžiau vazektomiją atlikti prieš gimstant antram vaikui. Ne kartą su žmona buvome kalbėję, kad 2 vaikai mums yra pakankamai, kad abu neturime minčių turėti daugiau vaikų. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)