Gydytojas sutiko pasidalinti savo patirtimis bendraujant su sumažėjusiu lytiniu potraukiu besiskundžiančiais pacientais. 


„Žmonės sako, kad nori mylėtis mažiau, negu kad... O jau tas „negu kad“ varijuoja: negu kad anksčiau, negu kad kiti, negu kad televizija nurodo... Tačiau tokia problema žmones tikrai ištinka: jie nebenori mylėtis ar nori to mažiau, ir dėl to jaučiasi blogai“, – atskleidžia jis.


Galima būtų spėti, kad sumažėjusiam lytiniam aktyvumui įtaką turi jaunų žmonių baimė pastoti ar aktyvus pornografijos žiūrėjimas, bet vis dėlto specialistai labiau išskiria pažinčių programėlių ir bendravimo internetu problemą, kuri atitraukia žmones nuo realių santykių vystymo. Jie taip pat pastebi, kad veiklų gausa taip pat užgožia intymų porų laiką ir poros dažnai vakarus leidžia tiesiog žaisdamos kompiuterinius žaidimus ar braukydamos telefono ekranus. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)