O taip gali nutikti – nesistebi gydytojas, mat mūsų libido su metais keičiasi, be to, ilgalaikiuose santykiuose ima kliudyti neišvengiamos buitinės aplinkybės. 

„Kai savo ilgalaikį partnerį matote kaip uolą, saugumo garantą, geriausią draugą, tėvą ir verslo partnerį, tai labai sunku tą patį žmogų pamatyti kaip įkaitusį ir iš proto vedantį meilužį. Rutina, monotonija ir kasdieniai rūpesčiai, priaugtas svoris ar išmėtytos kojinės aistrą žudo“, – aiškina M. Anglickis.

Daugiau apie su metais besikeičiantį lytinį potraukį skaitykite straipsnyje „Kaip suderinti seksualinį apetitą poroje? Gydytojas įvardijo, kada alkaniausi būna vyrai, o kada – moterys“.

M. Anglickis pažymi, kad psichologinės priežastys, įpučiančios į meilės guolį šaltuką, neretai būna dar dažnesnis „stabdis“ nei kad fizinės. O moterys tuo įsigudrinusios kaip reikiant pamanipuliuoti.

Interviu Delfi Šeimai gydytojas aptarė, kas lemia sumažėjusį mūsų lytinį potraukį ir davė patarimų, kaip tą apetitą pasigerinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)