Jo teigimu, mes dar labai mažai žinome apie su amžiumi kintančių hormonų poveikį mūsų elgesiui ir psichikai, tačiau jie neišvengiamai veikia mūsų seksualinį apetitą. 

Įdomu tai, kad, nors įprastai partneriai būna arba vienmečiai, arba vyresnis poroje – vyras, savo seksualinį piką moterys pasiekia gerokai vėliau nei vyrai. Tačiau čia svarbus ne tik amžius.

„Dauguma vyrų į kiekvieną sutiktą simpatišką moterį žiūri kaip į potencialią sekso partnerę. Tuo metu su moterimis daug sudėtingiau. Ne laiku pasakytas žodis ar ne vietoje padėtos kojinės gali sugriauti vyro vakaro planus. Kažkas gerai yra pasakęs, kad moteris vienu metu nori nusikirpti ir prisiauginti plaukus. Tai puikiai apibūdina moteris ir kokie sudėtingi sutvėrimai jos yra“, – šypsodamasis sako gydytojas.

Su M. Anglickiu kalbėjome apie besikeičiantį lytinį potraukį, kaip suderinti seksualinį apetitą poroje ir ką daryti, jei vienas iš partnerių sekso nori, o kitas tam nenusiteikęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)