Taigi kviečiame artimiau susipažinti su pirmosios savaitės laimėtojais.

– Trumpai prisistatykite – kas sudaro jūsų šeimą?

– Esu Raimonda Balsytė-Jegorova. Mūsų šeima susidaro iš trijų asmenų: manęs, vyro Nikolajaus, pramogų pasaulyje geriau žinomo Nicholo Kin vardu, ir mūsų sūnaus Danielio. Jam – penkeri.

Raimondos ir Nikolajaus Jegorovų šeima

– Iš kokio jūs miesto, kuo užsiimate ir kaip apskritai atrodo jūsų šeimos kasdienybė?

– Mūsų šeima yra iš vadinamos Laikinosios sostinės – Kauno. Gyvenimas šiame mieste, manau, niekuo nesiskiria nuo kitų Lietuvos didmiesčių, tačiau mūsų kasdienybė atrodo kitaip negu daugumos žmonių. Dažniausiai mūsų laisvadieniai būna nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, tuo metu darbo dienos yra savaitgaliai, nes mano darbo pobūdis yra laisvo grafiko dirbant su interjero dizainu, o mano vyro darbas susijęs su šou verslu.

– Kaip judu su vyru susipažinote, kiek metų jau esate kartu?

– Su vyru susipažinome prieš septynerius metus. Susitikome viename bendrame renginyje. Jis tuo metu renginyje turėjo savo pasirodymą, o aš buvau atsakinga už vizažistės darbą. Po mūsų susipažinimo greitai įvyko piršlybos, santuoka ir atsirado mūsų meilės vaisius – sūnus Danielius.

Raimondos ir Nikolajaus Jegorovų šeima

– Galbūt esate atradę ir išduosite laimingos santuokos receptą?

– Mūsų šeimos šūkis – kad mes visada esame kartu.

– Koks jums didžiausias prioritetas auginant ir auklėjant savo sūnų, kas sunkiausia? Gal turite atradę kokių gudrybių, kas palengvina kasdienybę? Kokį patarimą duotumėte kitiems tėvams?

– Didžiausias mūsų prioritetas auginant sūnų yra praplėsti jo pasaulėžiūrą. Kad jis pamatytų pasaulį gyvai, o ne iš vadovėlių ar kompiuterio ekrano. O sunkiausias periodas – išleidžiant vaiką į mokymosi įstaigą.

Didžiausia mūsų gudrybė yra ta, kad mes stengiamės kuo mažiau laiko praleisti vienoje vietoje. Manome, kad pakeičiant lokaciją atsigauna ne tik protas, bet ir siela. Taigi vertingiausias patarimas, kurį galėtume duoti kitiems tėvams, ir būtų toks. Juk gyvenimas yra duotas tik vieną kartą, tad stenkitės jį užpildyti emocijomis, o ne daiktais. Nes gyvenimo prisiminimai yra neįkainuojami.

Raimondos ir Nikolajaus Jegorovų šeima

– Ar dažnai keliaujate? Kas jums visiems labiausiai patinka? Galbūt turite kokią nors bendrą, vienijančią veiklą?

– Kelionės yra mūsų didžiausias hobis, tai yra mūsų atsipalaidavimo šaltinis. Ypač keliones dievina mūsų mažylis. Jam be galo patinka skristi lėktuvu ir viena didžiausiu jo svajonių yra pamatyti lėktuvo piloto kabiną.

– Na ir galiausiai – kaip manot, kodėl būtent jūsų šeima būtų verta šiemet nugalėti?

– Atsakysiu paprastai – mano nuomone, tie žmonės, kurie atiduoda savo balsą už jiems patinkančią šeimą, yra svarbiausi. Aš manau, viską nuspręs skaitytojai, o mes būsime patenkinti bet kuriuo atveju. Vien tai, kad jau kad išėjome į finalą – tai jau daug davė.

Norite ir jūs dalyvauti konkurse? Tuomet nesnauskite! Naujienų portalas Delfi kartu su kelionių organizatoriumi „Tez Tour“ skelbia unikalų konkursą: Šeimos rinkimus 2023! Jums tereikia pasidalinti savo šeimos atostogų akimirka ir laimėti įspūdingą prizą – atostogas Rodo saloje visai šeimai! Visą informaciją rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Specialusis projektas „Metų šeimos rinkimai 2023”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją