Modestas ir Asta Grumbliai bei dukros Ugnė ir Kotryna – Delfi ir kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ metų šeimos rinkimų dalyviai. Kadaise bendradarbiais buvę Grumbliai džiaugiasi anuomet užgimusiu tarnybiniu romanu, kuris peraugo į šeimą. Dvi dukras auginanti šeima pažinties detales prisimena lyg vakar, tačiau sparčiai augančios dukros vis primena, kaip greitai bėga laikas. „Šiais metais mūsų vyresnioji dukra jau baigia dvyliktą klasę – kaip greitai bėga laikas“, – sako tėtis Modestas.

Plungėje gyvenanti šeima laisvalaikį dažniausiai leidžia prie jūros, nes iki jos vos pusvalandis kelio, su draugais, ir žinoma, keliaudami.

„Mes nuo pat dukrų gimimo visur keliaujame su jomis. Gimus joms mūsų kelionės pasikeitė tik tuo, kad padidėjo keleivių skaičius. Ir dabar, kai rudenį dukra bus studentė – ji ir toliau nori keliauti su mumis. Mes neįsivaizduojame kelionių atskirai, išskyrus retas išimtis kai jaunesnioji dukra keliauja į gastroles su liaudiškų šokių kolektyvu.

Paskutiniais metais automobiliu važiavome į Lenkiją, Austriją, Čekiją, Vengriją, Šveicariją, Italiją, Vokietiją, Kroatiją. Vaikams labai norėjau parodyti senąją Europą, jos fantastinius senamiesčius, o ne vien žavėtis tolimuoju užsieniu. Grįžus iš kelionių po Europą vaikai mane nuostebino pasakydami – mes ten dar tikrai grįšime“, – džiaugiasi tėtis Modestas.

O kai norisi ne tik pažinimo, bet ir tikro poilsio šeima traukia Turkijos link.

Turkijoje esame buvę ne vieną ir ne du kartus Turkijoje. Tai mūsų šeimai pačios geriausios atostogos tiek kainos, tiek kokybės atžvilgiu. Kaip mano žmona mėgsta kartoti važiuojant į Turkiją - aš ištisus metus sunkiai dirbu tam, kad vieną kartą metuose galėčiau nieko nedaryti ir tik mėgautis atostogomis, poilsiu. Todėl išvykus į šią šalį ji ilsisi, o aš dar kartais mėgstu nuvažiuoti aplankyti kokią žymesnę vietą toje šalyje“, – šeimos atostogų subtilybes atskleidžia Modestas.

Norite ir jūs dalyvauti konkurse? Tuomet nesnauskite! Naujienų portalas DELFI kartu su kelionių organizatoriumi „Tez Tour“ skelbia unikalų projektą: Šeimos rinkimus 2022! Jums tereikia pasidalinti savo šeimos atostogų akimirka ir laimėti įspūdingą prizą – atostogas Bodrume visai šeimai! Visą informaciją rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Specialusis projektas „Metų šeimos rinkimai 2023”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją