Atostogos mums siejasi su saule, maudynėmis ir nepamirštamais įspūdžiais, o įspūdingą prizą įsteigęs „Tez Tour“ žino, kaip svarbu visiems šeimos nariams laisvalaikį leisti turiningai ir linksmai. Dalinkitės savo šeimos įsimintiniausios ar linksmiausios kelionės akimirka, aprašykite, kur ir kada buvote, kas labiausiai patiko, ir laimėkite metų dovaną visai šeimai – šeimos savaitės atostogas Turkijos kurorte, Bodrume.

Viena šeima, kuri pelnys daugiausiai skaitytojų ir redakcijos komisijos balsų, bus apdovanota 3000 Eur vertės prizu – atostogomis Turkijos kurorte.

Konkurso metu Delfi skaitytojai kviečiami registruoti savo šeimą, palaikyti artimuosius ir rinkti metų šeimą. Užpildykite anketą ir laimėkite nepamirštamus įspūdžius!

Nuotraukas kelti ir balsuoti galima iki birželio 26 dienos – iš viso penkias savaites. Skaitytojai balsuoti galės viso konkurso metu, tad įtraukite į šias smagias varžybas ir savo šeimos draugus bei giminaičius.

Pasibaigus balsavimui skirtam laikui, į konkurso finalą pateks iš viso 10 šeimų. 5-ios daugiausiai lankytojų „Patinka“ balsų surinkusios šeimos ir 5-ios šeimos, įkėlusios originaliausią nuotrauką. Finalo metu 2022.06.27 iš 10 šeimų burtų keliu bus išrinkta 1 šeima, kuriai atiteks prizas. Šeima bus apdovanota savaitės trukmės (7 n.) atostogomis Bodrume, Tukijoje (prizo vertė 3000 Eur), o pagrindinio prizo laimėtoją paskelbsime Delfi.lt portale.

Šaltinis
Temos
Specialusis projektas „Metų šeimos rinkimai 2023”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją