– Papasakokite savo šeimos istoriją: kaip susipažinote, kas vienas kitame patiko?

– Susipažinome per bendrus pažįstamus, greitai susidraugavome ir tapome geriausiais draugais. Geriausiam draugui pažadėjau žmoną surasti, o radau save! Patiko jo draugiškumas, sąžiningumas ir tai, kad labai gera būti drauge. O vaikai tarpusavio santykius dar labiau sustiprino. Nikolaj yra puikus tėtis. Nuo pirmų dienų keldavosi naktimis, rūpinosi ir padėdavo visur ir visada. Kai buvo sunku, o darbdavys neišleido atostogų, jis tiesiog išėjo iš darbo, kad galėtų būti su mumis.

– Kada pradėjote galvoti apie vaikus? Ir kokie iššūkiai čia jūsų laukė?

– Apie vaikus pradėjome galvoti po kelerių metų draugystės. 2015 metais susituokėme, o 2018 metais gimė dukrytės dvynukės. Reikėjo išmokti vienu metu paimti abi ant rankų, kai verkia, išmaudyti. Juk ne visada abu būdavome namie vienu metu.

– Susilaukus pirmagimių, kokie mitai pasitvirtino, o kokie sugriuvo?

– Sugriuvo mitas, kad gimus vaikams sunku kažkur išvykti, o laisvalaikis dažniausiai leidžiamas namuose. Mes nuo pirmų dienų aktyviai leidžiame laiką drauge. Visi drauge keliaujame, kai tik turime laisvadienius. Mėgstame aktyviai leisti laiką, be galo patinka lankyti gyvūnų ūkius ir kitas gražias vietas.

Vis dėlto, vienas mitas pasitvirtino – dauguma draugų, kurie nebuvo sukūrę šeimos tiesiog pradingo, nes nebesutapo interesai.



– Su kokiais didžiausiais iššūkiais susiduriate, augindami vaikus?

Kiekviena diena ypatinga, kiekviena akimirka stebuklinga, laikas bėga be galo greitai ir didžiausias iššūkis – atsidžiaugti kiekvienu gyvenimo etapu, nes daugiau jis nepasikartos.

– Įsimintiniausia istorija, kuri nutiko jūsų šeimai?

Pasiruošėme užkandžių ir susiruošėme žiūrėti filmą, o man nubėgo vandenys. Tai pamatęs vyras išsigandęs bėgiojo po namus pirmyn atgal ir vis kartojo „Ką dabar daryti“, „O Dieve, ką daryti“, „Važiuojame greičiau į ligoninę, tu tik niekur neik“. Šio nuotykio rezultatas – dvi naujagimės, kurios yra geriausia, kas nutiko mūsų šeimai.

Norite ir jūs dalyvauti konkurse? Jūsų šeima daro visiems įspūdį? O gal pažįstate tokią šeimynėlę, apie kurios vieningumą ir energiją sklinda legendos? Parodykite visai Lietuvai kaip atrodo stipri, darni ir smagiausia šeima šalyje, o projekto nugalėtojai laimės net 2000 eurų vertės kuponą dviračiams įsigyti. Viskas, ką reikia padaryti, įkelti savo šeimos nuotrauką ir trumpai parašyti, kodėl būtent jūs esate verti Metų šeimos titulo ir laimėkite pagrindinį prizą. Tai padaryti galite ČIA.

Šaltinis
Temos
Specialusis projektas „Metų šeimos rinkimai 2023”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)