Nuo vaikystės vasara mums siejasi su saule, maudynėmis ir dviračiais, o įspūdingą prizą įsteigę purios varškės sūrelių „Magija“ ir plėšomų sūrio dešrelių „Pik-Nik“ gamintojai žino, kaip svarbu visiems šeimos nariams laisvalaikį leisti turiningai ir aktyviai. O kad nepritrūktumėte jėgų siūlo pasimėgauti iš natūralių žaliavų gaminamais produktais, kuriuose gausu kalcio, baltymų, mineralų ir vitaminų.

Jūsų šeima daro visiems įspūdį? O gal pažįstate tokią šeimynėlę, apie kurios vieningumą ir energiją sklinda legendos? Parodykite visai Lietuvai kaip atrodo stipri, darni ir smagiausia šeima šalyje, o projekto nugalėtojai laimės net 2000 eurų vertės kuponą dviračiams įsigyti. Viskas, ką reikia padaryti, įkelti savo šeimos nuotrauką ir trumpai parašyti, kodėl būtent jūs esate verti Metų šeimos titulo ir laimėkite pagrindinį prizą.

Nuotraukas kelti ir balsuoti galima iki birželio 25 dienos – iš viso šešias savaites. Skaitytojai balsuoti galės viso konkurso metu, tad įtraukite į šias smagias varžybas ir savo šeimos draugus bei giminaičius. Pasibaigus balsavimui skirtam laikui, iš 10 daugiausiai balsų surinkusių šeimų, komisija išrinks konkurso nugalėtoją, kuriam atiteks 2000 Eur vertės „Dviračių arena“ kuponas dviračiams įsigyti. Šeimos rinkimai 2021 pagrindinio prizo laimėtoją paskelbsime Delfi.lt portale.

Šaltinis
Temos
Specialusis projektas „Metų šeimos rinkimai 2023”
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)